Vælg en side

Fagligt Forum For Omsorgstandpleje

Du kan bruge Fagligt Forum for Omsorgstandpleje alene, eller du kan bruge den sammen med en eller flere af dine kolleger eller med hele dit team

Fagligt Forum for Omsorgstandpleje (populært også kaldet FFFO eller Tandplejeforum.dk), er et digitalt fagligt fællesskab for medarbejdere i tandplejen, der arbejder med omsorgstandpleje. Her handler det om at få opdateret sin faglige viden, når man som medarbejder selv ønsker det og har tid – og det handler om at vidensdele.

På Fagligt Forum for Omsorgtandpleje kan du finde relevante cases, der behandler helt specifikke emner og situationer. Du kan finde konkrete vejledninger samt videnskabelige artikler, der berører omsorgstandpleje. Sidst, men ikke mindst, er der et dialogforum, hvor du kan stille spørgsmål ud til dine kollegaer i hele landet.

Pt. benytter over 200 tandplejere, tandlæger og klinikassistenter sitet. Vi håber dog meget, at I også er interesseret i jeres organisation, så vi på sigt kan få samtlige af landets Tandplejer på.

På sigt kommer Fagligt Forum for Omsorgstandpleje også til at omhandle specialtandpleje.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Fagligt Forum for Omsorgstandpleje kan du skrive en mail til info@tandplejeforum.dk