Vælg en side

Ferievagtordning

- for de kommunale tandplejers omsorgstandplejepatienter

I samarbejde med Hjemmetandlægen kan vi tilbyde en Ferievagtordning for de kommunale tandplejers omsorgstandplejepatienter:

Hvis jeres tandpleje er tilmeldt Ferievagtordningen, behøver jeres omsorgsplejepatienter ikke vente på, at klinikken åbner igen, men kan få den samme service og behandling, som de er vant til i hverdagen. Og kommunens pleje- og hjemmeplejepersonale og pårørende har et sted, hvor de kan henvende sig og få svar og/eller hjælp.

Ordningen er ikke en akutordning men tilbyder nødbehandling inden for 1-4 hverdage. Der gives råd og vejledning over telefonen, hvilket erfaringsmæsssigt er tilstrækkeligt for mere end halvdelen af alle henvendelsers vedkommende. Derudover udføres der nødbehandlinger, der ikke kan udsættes til efter ferien, når I er tilbage.

Ferievagtordningen holder åbent mandag – fredag året rundt, også på helligdage og i ferier. Kontakt os på info@tandplejeinformation.dk, hvis I vil høre mere.

Vi kan også i samarbejde med Voksentandplejen i København i begrænset omfang tilbyde Ferievagtordning for borgere indskrevet i specialtandplejeordningen.